Tűzérzékelők (Füst/Gáz/Hő)

Nézet:
Sorrend:
Központi raktáron
(DSC THORN DSC601H-F) Fix hőmérséklet érzékelő (60 oC) , 2 vezetékes, aljzat nélkül
Nettó: 3 115 Ft
Bruttó: 3 956 Ft
db
Központi raktáron
(DSC THORN DSC601P-H) Optikai füstérzékelő hőérzékelővel kiegészítve, 2 vezetékes, aljzat nélkül
Nettó: 5 745 Ft
Bruttó: 7 296 Ft
db
Központi raktáron
Cooper Fire Fulleon M12: négy különálló érzékelő egy egységbe integrálva: füst + hő + hősebesség + szennyeződés érzékelés. Füstérzékelő, amely minden 12V-os riasztó rendszerrel kompatibilis, továbbfejlesztett optikai és hőérzékelési technológia, automatikus szennyeződés érzékelés és kompenzáció. Kettős LED a pontos állapotjelzésre. A csomag tartalmazza az aljzatot is. DIP kapcsolókkal beállítható aljzat funkciók (öntörlő vagy követő).
Nettó: 9 360 Ft
Bruttó: 11 887 Ft
db
Központi raktáron
Vagyonvédelmi központokhoz alkalmazható 12V-os, relé kimenettel rendelkező aljzat. Öntörlő (non-latch) kivitelű, a memória törlését beépített áramkör végzi automatikusan az érzékelés megszünése után. Relé kimenet NO/NC kivitelű.
ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY! Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Központi raktáron
Vagyonvédelmi központokhoz alkalmazható 12V-os, relé kimenettel rendelkező aljzat. Memóriás (latch) kivitelű, a memória törlése - a tűzjelzőknél megszokott módon - tápelvétellel lehetséges. Relé kimenet NO/NC kivitelű.
ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY! Érdeklődjön elérhetőségeinken!
Központi raktáron
Szén-monoxid jelző (SATEL DG1CO), elsősorban riasztórendszerekbe kötve, de önállóan is használható (szünetmentes táp biztosításával). Helyi hangjelzéssel és a központ felé jelzéssel biztosítja a riasztást.
Érzékelési szintek: 50ppm 75 percig, 100ppm 25 percig, 300ppm 1 percig. Méretek: 97 x 36mm., Tömege: 63g. Átlagos élettartam a gyártástól számított 5 év.
Nettó: 13 490 Ft
Bruttó: 17 132 Ft
db
Központi raktáron
Propán-bután gázérzékelő (SATEL DG-1LPG), elsősorban riasztórendszerekbe kötve, de önállóan is használható (szünetmentes táp biztosításával). Pre-alarm funkcióval. Átlagos élettartam a gyártástól számított 4-5 év.
Nettó: 13 490 Ft
Bruttó: 17 132 Ft
db
Központi raktáron
Metángáz-jelző (SATEL DG-1ME), elsősorban riasztórendszerekbe kötve, de önállóan is használható (szünetmentes táp biztosításával). Pre-alarm funkcióval. Átlagos élettartam a gyártástól számított 4-5 év.
Nettó: 13 490 Ft
Bruttó: 17 132 Ft
db
Központi raktáron
Altató hatású gázokat (pl. kloroform - triklór metán) jelző eszköz (SATEL DG-1TCM), elsősorban riasztórendszerekbe kötve, de önállóan is használható (szünetmentes táp biztosításával). Átlagos élettartam a gyártástól számított 4-5 év.
Nettó: 18 610 Ft
Bruttó: 23 635 Ft
db
Központi raktáron
SATEL füst- és hőérzékelő riasztórendszerhez, amely a kialakuló tűz korai fázisának észlelésére szolgál. Fel van szerelve optikai füstdetektorral és többlet-differenciál hőmérséklet szenzorral. A mérőkamra különleges szerkezete nagy érzékenységet és bármilyen irányból érkező figyelést biztosít, a rozsdamentes acélból készült precíz Hexamesh szűrő pedig védi a mérőkamra belsejét a szennyeződés, illetve bogarak bejutása ellen. Az érzékelő mikrokapcsolókkal történő konfigurálása, valamint a beép...
Nettó: 6 590 Ft
Bruttó: 8 369 Ft
db