Aerosolok

Nézet:
Sorrend:
Jelenleg nem elérhető
A CARAMBA HighTec Elektronika tisztítószer egy különleges aeroszol villamos berendezésekhez. Gyorsan és megbízhatóan eltávolítja az elgyantásodott kontaktzsírt, oxid- és szulfidrétegeket. Felhasználható kapcsolókhoz, nyomtatott áramkörökhöz, villásdugókhoz, relékhez, izzó foglalatokhoz, stb. Kitünően alkalmas kontakthibás csatlakozók, kültéren szerelt vagy beázott eszközök tisztításához, megszünteti a nedvességet is és ezzel a kapcsolódási zavarokat. Töltet: 500ml. ...
Nettó: 2 690 Ft
Bruttó: 3 416 Ft
Jelenleg nem elérhető
Az autóiparból ismert korrózióvédelmi előkészítő eljárás már a hétköznapokban is elérhető!
A CARAMBA Cink spray mattszürke egy gyorsan száradó, korrózióvédő, töltőanyag-tulajdonságokkal rendelkező lakk. Vékony rétegben felhordva elektromos vezetőképességének köszönhetően alkalmas a ponthegesztésre is, gyorsan szárad, jól csiszolható és fényezhető. Kiválóan alkalmas kültéri szereléshez elsősorban kapunyitók szerelvényeinek rozsdagátló védelmére, kamerarendszerek oszlopra vagy csarnokra építéséhez stb. Töltet: 500ml. Műszaki jellemzők: megjelenési forma: mattszürke; szag: semleges; felhordási porszárazság: kb. 8 perc után; szilárditás: 20 – 30 perc után; átszáradás: kb. 48 óra után; hőálló 500 Celsius fokig. A CARAMBA Cink spray korrózióvédelmi hatása a DIN EN ISO 9227 sz. szabvány szerint végrehajtott sópermet teszt 1140 órás eredménye szerint kiválónak minősül. A száraz réteg több mint 99 % tiszta horganyt tartalmaz. A DIN EN ISO 1461 sz. szabvány szerint horganyzott részeket CARAMBA Cink spray mattszürkével ki lehet javítani.
Származási hely: Németország.
Nettó: 2 990 Ft
Bruttó: 3 797 Ft
Központi raktáron
Aerosol teszter szénmonoxid jelzőkhöz. Nem gyúlékony, ózonbarát anyag, nem károsítja a műanyagot és a belső elektronikát sem. Solo 330/332 adagolóval való használatra. Kiszerelés: 250ml. Származási hely: Nagy-Britannia.
Nettó: 13 390 Ft
Bruttó: 17 005 Ft
db
Központi raktáron
Solo A5 - aerosol teszter füstjelzőkhöz. (teszt spray). Nem mérgező, nem gyúlékony, ózonbarát anyag, nem károsítja a műanyagot és a belső elektronikát sem. Solo 330/332 adagolóval való használatra. Kiszerelés: 250ml. Származási hely: Nagy-Britannia.
Nettó: 11 290 Ft
Bruttó: 14 338 Ft
db
Központi raktáron
A CARAMBA sűrített levegős permetet az elektronikai alkatrészek, az érzékeny méréstechnika, az érintkezők, a finom mechanikus motorok, a házak, a billentyűzetek, az óraművek, az audio- és videokészülékek, a kamerák, a műszerfalak stb. alapos portalanítására és gyors tisztítására használják. Sűrített levegő permet: tiszta, száraz sűrített gáz, amely úgy működik, mint a nagynyomású levegő. Fújó hatásának köszönhetően gyorsan eltávolítja a legfinomabb porszemcséket, és a hosszú permetezőcsőnek k...
Nettó: 1 690 Ft
Bruttó: 2 146 Ft
db