AJAX

Az AJAX nemzetközi startupként olyan fiatalos és lendületes energiát, innnovációt vitt a biztonságtechnikába, hogy nem véletlenül nevezik a riasztók Apple-jének. 2011-es alapítása óta 40 országban nyitottak képviseleti irodát és több száz fejlesztő vesz részt a közös munkában, többségük Európában. Az AJAX riasztók gyártása is itt történik, így a páratlan szoftveres biztonságot magas szintű technikai kivitelezés és hibátlan összeszerelés segíti. Az AJAX zárt ökoszisztémája és saját fejlesztésű operációs rendszere megakadályozza az illetéktelen hozzáférést, így az okosriasztók között is egyedülálló biztonságot nyújt. Mára 130+ országban több, mint 1.2 millió AJAX biztonsági eszköz védi a felhasználókat. A mérnökök európai gondolkodásmódja nem csak garancia a stabil és támadhatalan titkos rádiókommunikációra, a megfejthetetlen digitális algoritmusokra, de ismerve a felhasználók vizuális igényeit, a formaterv is már messziről megkülönbözteti versenytársaitól.

Az AJAX vezeték nélküli riasztó rendszer gyors telepítést tesz lehetővé kompromisszumok nélkül. A felhő alapú internetes kommunikáció akár LAN, WiFI vagy GSM kapcsolaton keresztül azonnali bevatkozást biztosít bárhonnan a világban, az okostelefonos applikáció pedig megszámlálhatatlan beállítási lehetőséggel és kényelmi funkcióval valódi XXI. századi biztonsági rendszerként védi szeretteinket és értékeinket.

Az AJAX beltéri mozgás- és nyitásérzékelőktől a rezgés- és üvegtörés érzékelőkig professzionális eszközök sokasága biztosítja nyugalmunkat. A hő-, füst-, szénmonoxid- és vízérzékelők az AJAX okosriasztók otthon tartózkodó (kikapcsolt) állapotában is éjjel-nappal figyelnek és ha kell, beavatkoznak, a kültéri érzékelők pedig a védett tér megközelése előtt még időben riasztást generálhatnak.
Webáruházunkban a teljes választékból rendelhet gyors kiszállítással és magas szintű technikai segítségnyújtással már a vásárláskor is.

Nézet:
Sorrend: