Bluetooth kapunyitók

Nézet:
Sorrend:
Központi raktáron
1Control SOLO MINI kapunyitó okosító eszköz, segítségével a motoros kertkapu, garázs, világítás stb. távirányítót feltaníthatja, és azt lemásolva egy okostelefonnal és a hozzá tartozó ingyenes gyári applikációval is nyithatja kapuját, mindezt szerelő igénybevétele nélkül pár perc alatt.
A kisméretű doboz saját elemről működik, kb. 3-5 év csere nélkül. Bluetooth kapcsolat, kb. 15~20 méter hatótáv kültéren, nincs szükség sem a telefonon, sem a kapunál internetre. Az összes 433MHz-es és 868MHz-es fixkód és a legtöbb 64 bites ugrókód megtanulására alkalmas, így a felhasznált távirányítók kiváltására képes úgy, hogy közben az eredeti távirányító is használható marad. Egyszerre max. 1 távirányó kód tanítható fel. 2 felhasználó: 1 fő adminisztrátori jogokkal, és 1 vendég felhasználó (megadható időkorláttal, dátummal, a hét napjaival vagy napon belüli órákkal is, napló nyitás-zárás lekérdezéssel). Egy applikációból akár több SOLO-MINI okosító vezérelhető, ezáltal korlátlan számú kapu nyitható. Magyar nyelvű applikáció, gyors programozás. A legmagasabb szintű titkosítás és védelem. Kültéri időjárásálló IP66 dobozolt változat. A feltanítást a SOLO MINI eszköznél kell elvégezni, a megosztáshoz már elég az adminnak az applikációban engedélyezni az új felhasználót, és annak telefonjára átküldeni Bluetooth kapcsolaton keresztül a hozzáférési adatokat a kaputól távol is. Azonnal üzemkész, 2 perc alatt telepíthető, mindössze feltanítás után a kapu közelében kell elhelyezni. Méretek: 134 x 102 x 34mm, tömege 350g. Made in EU. (A kompatibilis távirányítók listáját a részleteknél találja)
Nettó: 25 790 Ft
Bruttó: 32 753 Ft
db
Központi raktáron
1Control SOLO-2 kapunyitó okosító eszköz, segítségével a motoros kertkapu, garázs, világítás stb. távirányítót feltaníthatja, és azt lemásolva egy okostelefonnal és a hozzá tartozó ingyenes gyári applikációval is nyithatja kapuját, mindezt szerelő igénybevétele nélkül pár perc alatt.
A kisméretű doboz saját elemről működik, kb. 3-5 év csere nélkül. Bluetooth kapcsolat, kb. 15~20 méter hatótáv kültéren, nincs szükség sem a telefonon, sem a kapunál internetre. Az összes 433MHz-es és 868MHz-es fixkód és a legtöbb 64 bites ugrókód megtanulására alkalmas, így a felhasznált távirányítók kiváltására képes úgy, hogy közben az eredeti távirányító is használható marad. Egyszerre max. 4 távirányó kód tanítható fel. 10 felhasználó: 1 fő adminisztrátori jogokkal, és 9 vendég felhasználó (megadható időkorláttal, dátummal, a hét napjaival vagy napon belüli órákkal is, napló nyitás-zárás lekérdezéssel). Egy applikációból akár több SOLO-2 okosító vezérelhető, ezáltal korlátlan számú kapu nyitható. Magyar nyelvű applikáció, gyors programozás. A legmagasabb szintű titkosítás és védelem. Kültéri időjárásálló IP66 dobozolt változat. A feltanítást a SOLO 2 eszköznél kell elvégezni, a megosztáshoz már elég az adminnak az applikációban engedélyezni az új felhasználót, és annak telefonjára átküldeni Bluetooth kapcsolaton keresztül a hozzáférési adatokat a kaputól távol is. Azonnal üzemkész, 2 perc alatt telepíthető, mindössze feltanítás után a kapu közelében kell elhelyezni. Méretek: 134 x 102 x 34mm, tömege 350g. Made in EU. (A kompatibilis távirányítók listáját a részleteknél találja)
Nettó: 36 990 Ft
Bruttó: 46 977 Ft
db
Jelenleg nem elérhető
1Control SOLO EVO kapunyitó okosító eszköz nagyszámú felhasználóhoz, vezetékes és biztonsági elemes megtáplálással. Segítségével a motoros kertkapu, garázs, világítás stb. távirányítót feltaníthatja, és azt lemásolva egy okostelefonnal és a hozzá tartozó ingyenes gyári applikációval is nyithatja kapuját, mindezt szerelő igénybevétele nélkül pár perc alatt.
A kisméretű doboz a vezérlés 12/24V AC/DC tápjáról is működhet vagy a saját beépített eleméről is (kb. 1-5 év csere nélkül, használattól függően). Bluetooth kapcsolat, kb. 15~20 méter hatótáv kültéren, nincs szükség sem a telefonon, sem a kapunál internetre. Az összes 433MHz-es és 868MHz-es fixkód és a legtöbb 64 bites ugrókód megtanulására alkalmas, így a felhasznált távirányítók kiváltására képes úgy, hogy közben az eredeti távirányító is használható marad. Egyszerre max. 4 távirányó kód tanítható fel. 50 felhasználó: 1 fő adminisztrátori jogokkal, és 49 vendég felhasználó (megadható időkorláttal, dátummal, a hét napjaival vagy napon belüli órákkal is, napló nyitás-zárás lekérdezéssel). Egy applikációból akár több SOLO EVO okosító vezérelhető, ezáltal korlátlan számú kapu nyitható. Magyar nyelvű applikáció, gyors programozás. A legmagasabb szintű titkosítás és védelem. Kültéri időjárásálló IP66 dobozolt változat. A feltanítást a SOLO EVO eszköznél kell elvégezni, a megosztáshoz már elég az adminnak az applikációban engedélyezni az új felhasználót, és annak telefonjára átküldeni Bluetooth kapcsolaton keresztül a hozzáférési adatokat a kaputól távol is. Az eszköz könnyen telepíthető: jumperrel kiválasztható üzemmódokkal, a feltanítás után máris a kapu közelében elhelyezhető vagy ha 12/24V módban van pár perc alatt egyszerűen tápot kell biztosítani részére (tápkábel is mellékelve). Méretek: 134 x 102 x 34mm, tömege 350g. Made in EU. (A kompatibilis távirányítók listáját a részleteknél találja)
Nettó: 66 780 Ft
Bruttó: 84 811 Ft