Hikvision AXPRO

A Hikvision AXPRO riasztórendszer családja a legújabb innovációkat alkalmazza, egy teljesen új gondolkodásmódot meghonosítva a biztonságtechnikában.

Hikvision riasztó: felejtse el a régi sablonokat

Az AXPRO olyan okos riasztó rendszer, amely nem csak helyi riasztást tesz lehetővé, hanem folyamatos internetes kapcsolattal biztosítja, hogy bármikor értesüljön a rendkívüli eseményekről, távolról egy okostelefon segítségével ki/be kapcsolhassa vagy kontrolálhassa a riasztó működését. A Hikvision telefonos applikációjába felveheti kompatibilis biztonsági kameráit is, így egy alkalmazásból kezelheti a teljes biztonsági rendszert, legyen az egy lakásba, házba vagy irodájába, üzletébe telepítve.

Hikvision AXPRO riasztórendszer: gyors telepítés, egyszerű használat

Az okos riasztó beépítése néhány perc alatt elvégezhető, egyszerű QR kódos párosítással, telepítő igénybe vétele nélkül. A részegységek vezeték nélkül kommunikálnak, így nem igényelnek fúrást-faragást sem, elemről több évig stabilan üzemelnek. A Hikvision AXPRO riasztó áramszünet vagy az internet meghibásodása esetén is működőképes marad, mert a központi egység eltárolja a beállításokat, irányítja a telepített érzékelőket és fogadja azok jelzéseit, szükség esetén átkapcsol a beépített GSM modulra és jelez Önnek vagy a távfelügyeletnek, saját akkumulátora segítségével  pedig még órákig vigyáz otthonára vagy vállalkozására.

Nézet:
Sorrend: