TELL IP-BRIDGE PCB univerzális IP modul

TELL IP-BRIDGE PCB univerzális IP modul
TELL IP-BRIDGE PCB univerzális IP modul
Jelenleg nem elérhető

Nettó: 31 750 Ft
Bruttó: 40 323 Ft
TELL IP BRIDGE (IN6R6-PCB) univerzális Internet illesztő modul riasztórendszerek vagy bármilyen, kompatibilis kimenettel rendelkező berendezés NET-re történő csatlakoztatására.

Bemenetek: 6 db NO/NC kontaktus és Ring/TIP telefonvonal szimulálással (riasztók részére Contact ID üzenetekhez, RS232 (automaták, modemek, routerek stb.)
Kimenetek: 6 db NO relés, RJ45 LAN Netcsatlakozáshoz, USB host helyi adatmentéshez/felvitelhez.
Üzenetküldés: tetszőleges emailcímre vagy Push üzenettel illetve adatlekérdezéssel okostelefonnal a TELL CONTROL CENTER alkalmazással vagy távfelügyeletre TEX-MVP / TELLMon / SIA IP formátunokban.

Képes a bemenetekre érkező információkat vagy a riasztóközpontok saját eseménykódjait átfordítani és értesíteni az ügyfelet (több, mint 300 féle lehetőségből: a zónákra lebontott riasztásoktól kezdve a tápkimaradáson át a beriasztás-kikapcsolás lejelentéséig stb. egyszerre max 20db) Képes RS-232 porton keresztül csatlakoztatott bármilyen eszközt távolról teljeskörűen programozni virtuális soros port működéssel, így távolról egy riasztóközpont vagy automata berendezés a saját programjával beállítható a helyszínre kiszállás nélkül. Kimeneti relék vezérlése a bemenetekkel, riasztóközpont kódjaiból vagy távolról applikációból/programból.
Tápigény 9-30V AC/DC, 400mA (12V), méretek: 130x69x19 mm PCB paneles, dobozolás nélküli változat.

 

Ha most megrendeli, várhatóan az alábbi időpontban veheti át:

N/A
Várható érkezés

A keresett termék beszállítás alatt van. A hivatalos képviselet által közölt tájékoztató adat.

N/A
Gyártói garancia

Hivatalos teljeskörű magyarországi garancia és szervizügyintézés.

A Riasztóbolt Magyarország részletes garanciális feltételeihez kattintson ide!

1 év