Riasztobolt.hu - Telepítők vagyonvédelmi áruháza
Keresés
Fillérekből tegye teljessé a védelmet! Füst- és hőérzékelő a Riasztóbolt Magyarországtól!Fillérekből tegye teljessé a védelmet! Füst- és hőérzékelő a Riasztóbolt Magyarországtól!


  • Xiaomi Philips Mi Home Smart lámpaizzó
  • Xiaomi Philips Mi Home Smart lámpaizzó
  • 2.890 Ft+ÁFA
    (Bruttó: 3.670 Ft)
További újdonságok >>>


Biztonságtechnika > Telefon-IP-GSM adapter > IP modulok


Envisa LINK4 DSC IP modul

Telefon-IP-GSM adapter > IP modulok
Envisa LINK4 DSC IP modul
A termék ára:
29.390 Ft+ÁFA
(Bruttó: 37.325 Ft)

Envisa LINK 4 (EVL-4) IP modul a legtöbb DSC Classic és Power sorozatú riasztóközpont (585, 1616, 1832, 1864) LAN kábelen keresztüli távoli felügyeletére. Internet csatlakoztatásával a teljes riasztórendszer adatai lekérdezhetőek, riasztásról e-mail és Push üzenetek okostelefonra, regisztráció után ingyenes használat, Android és Iphone kompatibilitás. Távoli élesítés/hatástalanítás, zónaállapot lekérdezése, PGM vezérlés, nyitás-zárás, hibajelzés stb. 250 eseményes memória. Csatlakoztatás KeyBuson keresztül.


TELL IP-BRIDGE PCB univerzális IP modul

Telefon-IP-GSM adapter > IP modulok
TELL IP-BRIDGE PCB univerzális IP modul
A termék ára: 19.560 Ft+ÁFA
Akciós ár:
14.900 Ft+ÁFA

(Bruttó: 18.923 Ft)
Megtakarítás: 24 %

TELL IP BRIDGE (IN6R6-PCB) univerzális Internet illesztő modul riasztórendszerek vagy bármilyen, kompatibilis kimenettel rendelkező berendezés NET-re történő csatlakoztatására.

Bemenetek: 6 db NO/NC kontaktus és Ring/TIP telefonvonal szimulálással (riasztók részére Contact ID üzenetekhez, RS232 (automaták, modemek, routerek stb.)
Kimenetek: 6 db NO relés, RJ45 LAN Netcsatlakozáshoz, USB host helyi adatmentéshez/felvitelhez.
Üzenetküldés: tetszőleges emailcímre vagy Push üzenettel illetve adatlekérdezéssel okostelefonnal a TELL CONTROL CENTER alkalmazással vagy távfelügyeletre TEX-MVP / TELLMon / SIA IP formátunokban.

Képes a bemenetekre érkező információkat vagy a riasztóközpontok saját eseménykódjait átfordítani és értesíteni az ügyfelet (több, mint 300 féle lehetőségből: a zónákra lebontott riasztásoktól kezdve a tápkimaradáson át a beriasztás-kikapcsolás lejelentéséig stb. egyszerre max 20db) Képes RS-232 porton keresztül csatlakoztatott bármilyen eszközt távolról teljeskörűen programozni virtuális soros port működéssel, így távolról egy riasztóközpont vagy automata berendezés a saját programjával beállítható a helyszínre kiszállás nélkül. Kimeneti relék vezérlése a bemenetekkel, riasztóközpont kódjaiból vagy távolról applikációból/programból.
Tápigény 9-30V AC/DC, 400mA (12V), méretek: 130x69x19 mm PCB paneles, dobozolás nélküli változat.


  • 1Áru kiválasztása
Kosár
Megrendelés
Átvételi módok
Fizetés
Csere
Elállás
Impresszum
Kapcsolat
Házhozszállítás
Garancia, szervíz
Vásárlási feltételek - ÁSZF
Adatvédelem
Gyakran feltett kérdések
Főoldal
Riasztóbolt
Kamerabolt
Kapunyitóbolt
Akciók
Újdonságok
Hírlevél
Copyright © Alarm Shop Media Group. Minden jog fenntartva!