Riasztobolt.hu - Telepítők vagyonvédelmi áruháza
Keresés
Fillérekből tegye teljessé a védelmet! Füst- és hőérzékelő a Riasztóbolt Magyarországtól!Fillérekből tegye teljessé a védelmet! Füst- és hőérzékelő a Riasztóbolt Magyarországtól!


  • Satel SLIM DUAL passzív infra + radar
  • Satel SLIM DUAL passzív infra + radar
  • 8.267 Ft+ÁFA
    (Bruttó: 10.499 Ft)
További újdonságok >>>


Kapu automatizálás > Rádiós eszközök > Bluetooth kapunyitók


1Control SOLO 2 kapunyitó okosító

Rádiós eszközök > Bluetooth kapunyitók
1Control SOLO 2 kapunyitó okosító
A termék ára:
21.990 Ft+ÁFA
(Bruttó: 27.927 Ft)

1Control SOLO-2 kapunyitó okosító eszköz, segítségével a motoros kertkapu, garázs, világítás stb. távirányítót feltaníthatja, és azt lemásolva egy okostelefonnal és a hozzá tartozó ingyenes gyári applikációval is nyithatja kapuját, mindezt szerelő igénybevétele nélkül pár perc alatt.
A kisméretű doboz saját elemről működik, kb. 3-5 év csere nélkül. Bluetooth kapcsolat, kb. 15~20 méter hatótáv kültéren, nincs szükség sem a telefonon, sem a kapunál internetre. Az összes 433MHz-es és 868MHz-es fixkód és a legtöbb 64 bites ugrókód megtanulására, így a felhasznált távirányítók kiváltására képes úgy, hogy közben az eredeti távirányító is használható marad. Egyszerre max. 4 távirányó kód tanítható fel. 10 felhasználó: 1 fő adminisztrátori jogokkal, és 9 vendég felhasználó (megadható időkorláttal, dátummal, a hét napjaival vagy napon belüli órákkal is, napló nyitás-zárás lekérdezéssel). Egy applikációból akár több SOLO-2 okosító vezérelhető, ezáltal korlátlan számú kapu nyitható. A legmagasabb szintű titkosítás és védelem. Kültéri időjárásálló IP66 dobozolt változat. A feltanítást a SOLO 2 eszköznél kell elvégezni, a megosztáshoz már elég az adminnak az applikációban engedélyezni az új felhaználót, és annak telefonjára átküldeni Bluetooth kapcsolaton keresztül a hozzáférési adatokat a kaputól távol is. Azonnal üzemkész, 2 perc alatt telepíthető, mindössze feltanítás után a kapu közelében kell elhelyezni. Méretek: 134 x 102 x 34mm, tömege 350g. Made in EU.


1Control SOLO EVO kapunyitó okosító nagyszámú felhasználóhoz

Rádiós eszközök > Bluetooth kapunyitók
1Control SOLO EVO kapunyitó okosító nagyszámú felhasználóhoz
A termék ára:
46.890 Ft+ÁFA
(Bruttó: 59.550 Ft)

1Control SOLO EVO kapunyitó okosító eszköz nagyszámú felhasználóhoz, vezetékes és biztonsági elemes megtáplálással. Segítségével a motoros kertkapu, garázs, világítás stb. távirányítót feltaníthatja, és azt lemásolva egy okostelefonnal és a hozzá tartozó ingyenes gyári applikációval is nyithatja kapuját, mindezt szerelő igénybevétele nélkül pár perc alatt.
A kisméretű doboz a vezérlés 12/24V AC/DC tápjáról is működhet vagy a saját beépített eleméről is (kb. 1-5 év csere nélkül, használattól függően). Bluetooth kapcsolat, kb. 15~20 méter hatótáv kültéren, nincs szükség sem a telefonon, sem a kapunál internetre. Az összes 433MHz-es és 868MHz-es fixkód és a legtöbb 64 bites ugrókód megtanulására, így a felhasznált távirányítók kiváltására képes úgy, hogy közben az eredeti távirányító is használható marad. Egyszerre max. 4 távirányó kód tanítható fel. 50 felhasználó: 1 fő adminisztrátori jogokkal, és 49 vendég felhasználó (megadható időkorláttal, dátummal, a hét napjaival vagy napon belüli órákkal is, napló nyitás-zárás lekérdezéssel). Egy applikációból akár több SOLO EVO okosító vezérelhető, ezáltal korlátlan számú kapu nyitható. A legmagasabb szintű titkosítás és védelem. Kültéri időjárásálló IP66 dobozolt változat. A feltanítást a SOLO EVO eszköznél kell elvégezni, a megosztáshoz már elég az adminnak az applikációban engedélyezni az új felhaználót, és annak telefonjára átküldeni Bluetooth kapcsolaton keresztül a hozzáférési adatokat a kaputól távol is. Az eszköz könnyen telepíthető: jumperrel kiválasztható üzemmódokkal, a feltanítás után máris a kapu közelében elhelyezhető vagy ha 12/24V módban van pár perc alatt egyszerűen tápot kell biztosítani részére (tápkábel is mellékelve). Méretek: 134 x 102 x 34mm, tömege 350g. Made in EU.


  • 1Áru kiválasztása
Kosár
Megrendelés
Átvételi módok
Fizetés
Csere
Elállás
Impresszum
Kapcsolat
Házhozszállítás
Garancia, szervíz
Vásárlási feltételek - ÁSZF
Adatvédelem
Gyakran feltett kérdések
Főoldal
Riasztóbolt
Kamerabolt
Kapunyitóbolt
Akciók
Újdonságok
Hírlevél
Copyright © Alarm Shop Media Group. Minden jog fenntartva!