Riasztobolt.hu - Telepítők vagyonvédelmi áruháza
Keresés
Fillérekből tegye teljessé a védelmet! Füst- és hőérzékelő a Riasztóbolt Magyarországtól!Fillérekből tegye teljessé a védelmet! Füst- és hőérzékelő a Riasztóbolt Magyarországtól!


  • Figyelmeztető tábla 6
  • Figyelmeztető tábla 6
  • 1.590 Ft+ÁFA
    (Bruttó: 2.019 Ft)
További újdonságok >>>


 

Biztonságtechnika > TŰZVÉDELEM > Érzékelők riasztóhoz > Kombinált érzékelők

SATEL TSD1 kombinált füst- és hőérzékelő

 
 
SATEL TSD1 kombinált füst- és hőérzékelő
Gyártó kategória: Satel betörésjelző
A termék ára:
5.990 Ft+ÁFA
(Bruttó: 7.607 Ft)
SATEL füst- és hőérzékelő riasztórendszerhez, amely a kialakuló tűz korai fázisának észlelésére szolgál. Fel van szerelve optikai füstdetektorral és többlet-differenciál hőmérséklet szenzorral. A mérőkamra különleges szerkezete nagy érzékenységet és bármilyen irányból érkező figyelést biztosít, a rozsdamentes acélból készült precíz Hexamesh szűrő pedig védi a mérőkamra belsejét a szennyeződés, illetve bogarak bejutása ellen. Az érzékelő mikrokapcsolókkal történő konfigurálása, valamint a beépített vonalvégi paraméteres rezisztorok megkönnyítik a csatlakoztatását gyakorlatilag valamennyi 12V tápegységű riasztóközponthoz.
EN54-7 kompatibilis füstérzékelő, EN54-5 kompatíbilis hőérzékelő, választható füst/hő/multiérzékelő módok, DIP kapcsolóval beállítható vonalkialakítás (NO/NC/2EOL), relés kimenet (40 mA / 16 V), telítődés jelzés, 12 V-os normál riasztóközpontokhoz használható, automatikus vagy tápfeszültségelvétellel történő visszaállás, tápfeszültség 12 Vdc, készenléti áramfelvétel 0.25 mA, max. áramfelvétel 24 mA, működési hőmérséklet -10°C+55°C, méret: 108x61mm, aljzattal szállítva. Átlagos élettartam a gyártástól számított 5 év.
 
   
  Az optikai füstérzékelő a lassú tüzet és nagy füstképződéssel járó tüzet érzékeli, a tűz kialakulásáról rögtön a kezdeteknél riasztást ad. Azokban a helyiségekben, ahol magas az alap hőmérséklet, kiválasztható, hogy 60°C, vagy 77°C, vagy a hőmérséklet-emelkedés okozzon riasztást, ezáltal csökkentve a téves jelzések kockázatát. Ezeken felül érzékeli és kompenzálja a szennyeződések okozta koszolódást, hibajelzést ad abban az esetben, amikor a füstérzékelő tisztításra szorul. Ideális választás lakossági, kisüzleti felhasználóknak, akik minőségi, megbízható terméket keresnek.  
   
 
- Prospektus (pdf)
- Telepítési útmutató (pdf)
 
   
   

 
  • SOLO SMOKE teszt spray füstjelzőhöz
  • SOLO SMOKE teszt spray füstjelzőhöz
  • 5.790 Ft+ÁFA
    (Bruttó: 7.353 Ft)
 

Áru kiválasztása
Kosár
Megrendelés
Átvételi módok
Fizetés
Csere
Elállás
Impresszum
Kapcsolat
Házhozszállítás
Garancia, szervíz
Vásárlási feltételek - ÁSZF
Adatvédelem
Gyakran feltett kérdések
Főoldal
Riasztóbolt
Kamerabolt
Kapunyitóbolt
Akciók
Újdonságok
Hírlevél
Copyright © Alarm Shop Media Group. Minden jog fenntartva!